dijous, 22 d’abril del 2010

primera nit a Jerusalem

Doncs avui ha estat un d'aquells dies llargs i inacabables. He agafat el tren de les 7 del mat'i a Figueres fins a Passeig de Gracia, el tren cap a l'aeroport i el bus fins a la T1.

Resulta que aixo d'anar a Israel te tela: abans de presentar-te al mostrador et fan dos mil preguntes referents a on vas, a qui vas a veure, si has perdut la maleta de vista, si t'han donat alguna cosa per emportar a algu, que de que coneixes a la teva amiga, que si fa molt de temps, etc, etc. Al final et diuen que fan tot aixo per evitar bombes a l'avio i per la teva seguretat. I a mes, revisen tota la maleta, no fos cas que els hi colessis la bomba.

Despres de 4h de placid vol, amb dinar no del tot malament, ens em pujant al taxi compartit (be, tambe ens hem hagut d'esperar 5 minuts d'aqui, 'es a dir una hora sensera) i hem arribat a casa de l'Itai. Quina gent mes maca i acollidora!! no ens podem queixar de res.

Per sopar, l'unic de Jerusalem que hi havia era una sopa molt bona, la resta es menjar entre turc, grec, italia i marroqui.

Ara a punt d'anar a dormir. Dema ens espera Jerusalem!!! qui ho havia de dir!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser teniu alguna cosa a dir:

LES ENTRADES MÉS VISITADES DURANT LA SETMANA:

Les entrades més visitades

Trashumància 2011


Posidonia oceanica, la reina del Mediterrani

Avistament dofins llistat. Palafrugell maig 2011