dilluns, 20 de juny del 2011

Per Sant Joan, el primer bany.

I per cumplir amb la dita, diumenge vam anar a la platja. Havíem quedat per anar d'excursió i com que feia molt bon temps, vam decidir arribar-nos a Sant Pere Pescador, i amb una mica de sort i intentant no molestar ningú, arribar-nos fins a la platja.

Cal travessar la c-31, carretera de L'Escala. Per anar ho varem fer per sobre, en la rodona per anar a Vilamacolum, i per tornar, per sota el pont de Torroella de Fluvià.

També cal travessar el pont de Sant Pere Pescador, cosa gens fàcil i agafar el camí cap a la platja. Per tornar vam agafar un pont estret de fusta, en el qual vam tenir un petit ensurt.


Mostra A la platja en un mapa més gran

Vam arribar fins a l'aigua, a primera línia, en un lloc on no hi havia ningú, només una parella amb un parell de gossos grans que es van portar molt bé.



La mica d'onades que feia va ser un gran impediment pels cavalls, en un primer moment. La Garbosa feia un pas endevant quan l'onada retrocedia i dos passos enrera quan l'onada "atacava".


La única manera que els cavalls entenguessin que podien entrar a l'aigua era que veiessin com entravem nosaltres i que no ens passava res.

Així va ser, i un rera l'altre van entrar a l'aigua i llavors, feines per treure'ls de dins!



La Garbosa, però, va estar molta estona intentant trepitjar les onades que "atacaven"' i es feia amb una falera!


En Jaume amb l'Spirit volien arribar a Mallorca.

Vam anar a dinar al parc de Sant Pere i vam tornar a casa, xino xano. La Garbo estava tant cansada que quan es va revolcar, li costava aixecar-se, i em va permetre estar al seu costat, ella estirada, jo sentada a nivell del seu cap, manyagant-la, una bona estona.


Si varem molestar algú, demano disculpes. I he aprés que per sortir d'excursió urbana cal portar una bossa per recollir les caques!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Potser teniu alguna cosa a dir:

LES ENTRADES MÉS VISITADES DURANT LA SETMANA:

Les entrades més visitades

Trashumància 2011


Posidonia oceanica, la reina del Mediterrani

Avistament dofins llistat. Palafrugell maig 2011